بسیاری از ما نسبت به غذاهای تند حساسیت داشته و از خوردن فلفل امتناع می کنیم. اما شاید با خواندن مطلب زیر نظرتان نسبت به فلفل و تندی ها عوض شده و سعی کنید همیشه از فلفل های تند در رژیم غذاییتان استفاده کنید.

فلفل های تند را پیش از این عامل موثر و مفیدی در بالا بردن سوخت و ساز بدن و کاهش وزن می دانستیم، اما آخرین تحقیقات نشان داده که فلفل های تند و به ویژه فلفل های قرمز در افزایش طول عمر انسان تاثیر به سزایی دارند.

به این سبب مصرف فلفل های تند می توانند طول عمر را افزایش داده و مدت بیشتری برای زندگی نصیبتان کنند.

مصرف فلفل عمر را طولانی می کند

مصرف فلفل عمر را طولانی می کند

طبق گزارش روزیاتو، محققان دانشگاه پزشکی ورمونت در مورد مصرف فلفل قرمز چیلی دریافته اند که این نوع فلفل خصوصا در ارتباط با بیماری های قلبی و سکته تا ۱۳ درصد خطر مرگ را کاهش می دهد.

تحقیق فوق در طی ۲۳ سال مطالعه و آزمایش روی ۱۶ هزار فرد آمریکایی حاصل شده است. طبق این تحقیق ۲۱٫۶ درصد از جمعیت آماری فوق که عادت به استفاده از انواع فلفل های تند داشتند، ریسک مرگ با ۳۳٫۶ درصد کاهش نسبت به جمعیتی که از فلفل استفاده نمی کردند همراه بود.

علت وجود این خاصیت در فلفل های تند، ماده ای به نام کپسایسین به نظر می رسد که در فلفل های چیلی به وفور یافت می شود.

ترکیب کپسایسین دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی بوده و علاوه بر ایجاد فرآیند هضم قوی، با عفونت های بدن نیز مبارزه می کند.

با دانستن این موضوع بهتر است از این پس انواع فلفل های چیلی را در برنامه ی غذایی خود و افراد خانواده و عزیزانتان گنجانده و به دیگران نیز استفاده از این فلفل را توصیه کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، کلیک نمایید.